Дженифър Анистън и Брад Пит съседи в Лондон?

02.05.2012 10:15 | Видян 2714 пъти

Дженифър Анистън и Брад Пит съседи в Лондон?

Дженифър Анистън се е оглеждала за жилище в Западен Лондон, недалеч от дома, нает от Брад Пит и Анджелина Джоли през 2011 година. Тогава двойката заяви, че ще "прекарва доста време през следващите две години" в тази къща.

Анистън е коментирала, че търси дом в Лондон, защото смята да се премести в британската столица докато траят снимките за нискобюджетната драма Miss You Already, съобщи Contactmusic.

Според коментар на запознат, публикуван в британския вестник Sun, Анистън няма нищо общо с бившия си съпруг Брад Пит от развода им през 2005 година. Да живеят в един и същи квартал обаче би породило редица "неприятни срещи", смята източникът.

Освен Брад Пит и Анджелина Джоли в квартала живеят още Сандра Бълок, Джордж Клуни и Джони Деп. В момента звездната двойка, която наскоро обяви годежа си, е на почивка на Галапагос, но ще се върнат в британската столица след седмица.

Междувременно италианското издание La Stampa коментира, че Пит и Джоли вече са определили и дата за сватбата си - 11 август. На този етап обаче тази информация не е офциално потвърдена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !