No Name нарисува Криско

11.07.2012 10:00 | Видян 2594 пъти

No Name нарисува Криско

No name за пореден път разбуни духовете с новия си модел. Още на втори юли „подгря” почитателите на изкуството си със следния статус в социалната мрежа Facebook: „07.07.2012 (събота) - ЩЕ НАРИСУВАМ ...?...?....?...?...?... , А СЛЕД ТОВА ТОЙ ЩЕ ПРОГОВОРИ !!!”

Феновете на страницата дочакаха търпеливо дните и през малките часове в най-популярния портал за видео споделяне се появи поредният му клип. Анонимният творец, който увековечи с таланта си най-противоречивите имена през последните години, отново събра хиляди почитатели. Оказа се че новия модел на твореца е най-актуалния изпълнител в момента Криско. Именно това бе и една от причините талантливия художник да нарисува точно изпълнителя на тоталния хит "Почивни дни". Както е известно No Name участва в кампанията за събиране на средства на Мариян Георгиев, в която се присъедини и хитмейкъра Криско. Криско записа видео послание, с което се обръща към всички фенове на българската музиката и ги подканва да помогнат с каквото могат на Мариян. "Нека да помогнем на Мариян, кой с каквото може, със сигурност ще направим едно добро дело" - каза Криско.

Певецът не пропусна да сподели колко развълнуван се почувствал, когато е видял подаръкът от твореца. "Наистина се развълнувах, останах приятно изненадан той е брутално добър и искрено благодаря на No Name, това наистина е голям жест" - сподели Криско.

ГЛЕДАЙТЕ КЛИПЧЕТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !