Криско даде нов старт на българската музика

25.06.2012 10:15 | Видян 2255 пъти

Криско даде нов старт на българската музика

Криско, определено е един от младите изпълнители, който след неговото повяване, българската музика стремглаво започна да върви нагоре.

"Луди нощи" в дует с Елица Тодорова, е първото парче което стана тотален хит, същия успех имаха и триото с Миро и Невена Цонева "Слагам край", парчето с Дивна "И ти не можеш да ме спреш", която заслужено взе наградата на "БГ Радио" за "ПЕСЕН НА ГОДИНАТА", както и самостоятелната песен на изпълнителя - "Разрешена любов".

"Почивни дни", пък за броени часове се превърна в тотален хит на 2012. Криско е главно действащо лице за развитието на българската музика, освен за себе си пише песни и за много свои колеги. Всяка песен създадена от изпълнителя се превръща в хит и именно това е причината да бъде определен за хитмейкър номер едно.

Интересът към Криско, от страна на колеги става все по-голям, изпълнители от различни музикални стилове се обръщат към него за нови проекти.

"Те първа ще има още много изненади, които се надявам да се харесат на хората. В момента съм се заел с няколко парчета на мои колеги и стават супер. Очаквайте много интересни неща" - каза Криско.

Последната песен която излезе преди броени дни е дебютното парче на Ангел и Мойсей, в което участие взима и Криско. Песента носи заглавието "Кой ден станахме?" и вече определено набира скорост за челните места в класациите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !