Любо Нейков на екран чак през октомври

04.07.2012 16:45 | Видян 1906 пъти

Любо Нейков на екран чак през октомври

Почитателите на „Столичани в повече”, които очакват с нетърпение поредния сезон на сериала, останаха повече от разочаровани от бТВ.

Оказва се, че частната медия планира да излъчи новите епизоди чак през октомври, а не в началото на септември, когато официално започва новият телевизионен сезон.

Въпреки че има цели три месеца до старта на комедийната поредица, от екипа споделят, че са приключили с работата по новия сезон.

Всички серии са заснети и монтирани, готови за пускане в ефир, научи "Всеки ден".

Новото в сериала е, че актьорският състав се е изместил от снимачната си база край Панчарево и е отишъл в комплекса на Околовръстното шосе на София „Царско село”. Зрителите обаче няма да усетят промяната, тъй като декорите са абсолютно същите както в предишните епизоди.

В момента всички звезди и продуцентите на „Столичани в повече” са в активна лятна ваканция. Под въпрос остава дали след четвъртия сезон, бТВ ще даде „зелена светлина” и за пети, пише още "Всеки ден".

Ако това не се случи, през октомври зрителите ще изгледат последните серии от поредицата за войната между Чеканови и Лютови в село Извор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !