Любо Нейков лапна 30 бона от салам

12.06.2012 12:15 | Видян 1678 пъти

Любо Нейков лапна 30 бона от салам

Любо Нейков е развил добър нюх в осребряването на славата си. Едрогабаритният актьор е сред най-търсените родни знаменитости и това личи от честото му появяване на малкия екран.

Освен че е звезда на „Комиците” и „Столичани в повече”, от няколко дни шоуменът е главен герой в реклама на колбаси. Видеото се върти нонстоп по националните телевизии, а освен Любо в него участват колегите му Руслан Мъйнов и Ненчо Илчев.

Любопитна подробност е, че двамата актьори са взели несравними по стойност хонорари с тези на Нейков. Всъщност фирмата, която ги наела за рекламни лица, през цялото време водела преговори единствено с него в качеството му на продуцент.

Любо спазарил сам всичко около рекламата на салама и подписал договор на обща стойност 30 000 лева. Вместо да раздели поравно парите с колегите си, той обаче им подхвърлил само „дребни трохи” от тлъстата сума. Две трети от нея оставил за себе си без никакъв срам от Руслан и Ненчо.
„Той си е такъв, все прибира повече пари за себе си. Но понеже наистина е продуцент, никой от актьорите не смее да му се опълчи”, издават от фирмата на Любо Нейков.

Запознати припомнят, че няколко месеца преди да започнат да рекламират колбаси Любо и колегите му станаха лица на рекламен клип за усвояване на европари по земеделски програми. Тогава Нейков отново прибра тлъста плячка, без да възнагради както трябва актьорите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !