Багата живна!

04.07.2012 13:30 | Видян 2244 пъти

Багата живна!

Здравословното състояние на прочутия ММА боец Благой Иванов - Багата се подобрява с часове. Самбистът бързо възвръща теглото си и излиза да пие кафе и сокче с най-верните си приятели.

Иванов вече се отърсва от неприятния сблъсък на 26 февруари, когато бе намушкам в върба
в мутренски бар в центъра на столицата.

Сега Багата е насочил сърцето, душата и мускулите си към основната цел, която си е поставил - да се върне на ринга колкото се може по-скоро. До него неотлъчно са и аверите му, които дариха кръв, за да го върнат към живота.

В същото време разследването за кървавия инцидент продължава вече пети месец. Преди дни досъдебното производство по случая е било поето от Главна дирекция "Криминална полиция". Засега единственият обвиняем за престъплението е Даниел Стефанов - Дъмпела. Подозренията срещу него все още не са свалени, въпреки че по време на разпита си Багата обясни, че е бил прободен не от Дъмпела, а от Иво Чобанов - Пилето.

„Не знам каква е причината моят клиент Даниел Стефанов все още да е обвинен в опита за убийството на Благой Иванов. Не мога да ви кажа кога ще приключи разследването. Надявам се нещата да се решат бързо", заяви пред "България Днес" адвокат Иван Петров. Юристът обясни, че клиентът му сам ще прецени дали да заведе иск срещу държавата за това, че в продължение на 4 месеца е държан зад решетките.

В същото време стана ясно, че доказателствата срещу Иво Пилето все още не са достатъчни, за да бъде арестуван и обвивен за атаката срещу Багата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !