Metropolis пуснаха химна на лятото

27.06.2012 18:00 | Видян 1870 пъти

Metropolis пуснаха химна на лятото

10 години след ‘Street Parade’ Metropolis избухват с ново авторско парче, ко-продуцирано от  диджей Стивън и Ясен Петров .  Песента се казва Hello Summer и е подарък за всички фенове, които ги подкрепят в усилията им да развиват и обогатяват електронната сцена у нас през последните 2 десетилетия.

Екипът работи дълго по песента и резултатът определено си заслужава! „Всеки диджей през живота си се е сблъсквал със стремежа да пусне нещо, което иска да чуе и което не може да намери по магазините и по радиото.

Точно затова направихме Hello Summer. Парчето съчетава изисканата интелигентна електроника с мейнстрийм звука. Има малко вокали, малко мелодия и хармония, любимото на всички олдскул-фенове затишие и задължителното след него избухване” – разкрива Ясен Петров.

Радио версията на парчето с дължина от 4 минути е предоставена за слушане и безплатно свободно сваляне през всички канали за видео и аудио споделяне (http://soundcloud.com/metropolis1/metropolis-hello-summer-short).

Естествено, премиерата на пълната клубна версия ще е на лятното Beck’sperience-парти Hello Summer на 1 юли пред Паметника на Съветската армия, точно преди зад пулта да се качи специалният гост на събитието – John Digweed. Тогава ще бъде заснет и  официалният клип към песента от един от най-добрите български оператори и режисьори – Георги Марков.

Преди премиерата на видеото обаче, Метрополис и Vbox7 ще дадат начало и на конкурс за любителски видеоклип. В надпреварата могат да се включат всички желаещи – без значение от възраст, техническо оборудване и професия.

Единствените условия са видеото да пресъздава усещането за лято 2012, вдъхновено от парчето и да бъде качено на специалната Vbox7-страница Hello Summer между 6 и 10 август 2012. 

Първата награда в конкурса е уикенд за двама в Слънчев бряг и двойна VIP-покана за двете най-горещи морски партита на лятото, обединени под слогана Teleport Ibiza. Двамата подгласника пък ще спечелят двойни пропуски за всички събития, организирани от Metropolis до края на годината!

Hello Summer е лятно безплатно музикално Beck’sperience събитие на открито от ново поколение, което идва с амбицията да се превърне в ежегоден фестивал с най-доброто от световната електронна сцена.  С него Metropolis и немска бира номер 1 в света – Beck’s - възраждат културата на незабравимите за всички стрийт паради, които обединиха и накараха да танцуват заедно десетки хиляди фенове на качествените забавления. 

Hello Summer се осъществява с медийната подкрепа на btvnews.bg, Vbox7, iNews.bg, Tillate.bg, DJbook.bg, MySound.bg, Stand.bg, Stashbg.com и Tochka.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !