Метрополис експорт – DJ Стивън с професионални успехи в Италия

17.08.2009 15:45 | Видян 3868 пъти

Метрополис експорт – DJ Стивън с професионални успехи в Италия

DJ Стивън от Mетрополис направи 2 часов сет на традиционния летен фестивал Supalova в дискотеката La Canniccia, Италия. Най-добрият сред родните диджеи защити гордо името на българската школа  пред 5500 души присъствали на 15 август на италианската суперпродукция, в която взеха учатие Vannelli Bross, Alex Donati – перкусионист, Lusio Toledo – MC, MC Cody, Ellen Alien,   италианската хаус легенда Joe T Vannelli и резидентите на клуба.

Стивън беше поканен лично от организатора на мега ивента – добре познатия у нас от първото издание на Бал в Бяло - Joe T Vanelli. Вечерта завършила драматично един час след крайния час на затваряне с учтивата намеса на la polizia и carabinieri - споделя с усмивка DJ Стивън. La Canniccia Versilia  е най-големият клуб в Тоскана и там свирят величия като Richie Hawtin, Loco Dice, а Sven Vath има специален сет по залез на 27 август.

25 август пък е родната дата от последното за това лято турне на българските пионери на електронният  саунд - METROPOLIS DJ'S LIVE в най-големият ни морски клуб - Мания в Слънчев бряг. Стивън, Ясен Петров и Смърфа и модерният им, винаги в такт с последните музикални течения  клубен звук това лято господстваше всеки 2-ри и 4-ри вторник от месеца в култовата морска дестинaция. Mетрополис са подготвили изненади за верните си последователи, които ще изпратят безгрижните морски дни с тях на 25-ти август. Стивън и компания са се заканили за всеки един от посетителите на клуб Мания да има миксиран диск с горещите хитове на отлитащото лято 2009.

Oсвен в най-добрите български клубове eлектронното движение Mетрополис се радва на широка популярност и в най-посещаваната социална мрежа в света - Facebook, където отскоро поддържа собствена група. Aко искате да сте в час с най-свежата информация за бъдещи събития, клубни участия и радио активности на ди джеите от Метрополис или пък търсите актуални промо или live миксове просто се присъединете към групата, току виж може да спечелите и апетитни награди.  Популярната социална мрежа превзела виртуалният свят през последната година дава уникална възможност за директен контакт с ветераните на българската електронна сцена  Стивън,   Ясен Петров и Смърфа и най-вече е перфектна обратна връзка за мнения, препоръки и  въпроси към Метрополис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Започва фестивалът София Моно 2024

Литературата оживява на откритата театрална сцена в...

Финансов директор и член на борда на...

Един от главните финансови директори на Нова телевизия -...

Няма коментари към тази новина !