Джена изгони Андреа

27.06.2012 15:45 | Видян 4554 пъти | Гласували 1

Джена изгони Андреа

Сълзите на половинката на Кубрат Пулев през изминалите дни се дължат на колежката й Джена която я изгони от концерта на “ Планета“, пише skandalno.net.

Всички почитатели на Андреа станаха свидетели на недоволството й  и чувството за гняв, което завладя душата й, а тя досущ като дружката си Николета, изля на личната си страница в социалната мрежа фейсбук.

Русата фурия изригна, че няма да пее  на изминалия вече грандиозен концерт на „Планета“, защото нейна колежка я е изместила от реда на появяване на сцената, тъй като много й се искало да бъде Андреа и дори си е платила за целта.

Лошата в случая е уж добричката Джена, която буквално в последния момент се  е уредила да пее предпоследна на мероприятието на чалгарките, само преди Преслава, която закри гранд концерта.

Андреа разбрала естествено последна, че ще трябва да излезе на сцената някъде  по средата на събитието като някоя треторазрядна певица и по тази причина решила да не се появява въобще на концерта на “ Планета“.

Първоначално любимата на Кубрат Пулев много се изненадала, че именно Джена е сътворила интригата, но изненадата й бързо преминала в ярост.

Колежките на Андреа напълно подкрепят гнева й, но разясняват, че на Джена не й се е налагало да плаща, за да заеме мястото й на концерта, защото от край време си има вземане  - даване с Митко Пайнера.

снимка: skandalno.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !