Елен Колева не иска бебе

23.06.2012 09:00 | Видян 3069 пъти

Елен Колева не иска бебе

Преди дни в светските среди тръгна клюката, че актрисата Елен Колева и приятелят й, бизнесмена Александър Найденов окончателно са се разделили. Героинята от сериала Забранена любов упорито отрича това да е истина."Омръзна ми  да опровергавам подобни слухове. С Александър  сме щастливи и сме заедно. Вече дори имаме планове за лятната си почивка", коментира слуховете за раздялата Елен. Тя признава, че за нея идеята за бебе не е нещо, към което тя се стреми на всяка цена.

28-годишната актриса, споделя, че не е от онзи тип жени, които задържат мъжете с брак или дете и  не може да проумее, какъв е този интерес към това, кога и дали ще има дете. „Не планирам такива неща. Това е Божа работа", откровенна е чаровницата от Монтана.

Според източник на Супер`19, между звездната двойка наистина са прехвърчали искри на ревност, но пожарът бързо бил потушен. За да докаже любовта си към своята муза, Найденов поднесъл на Елен екзотична почивка, където тя ще се отдаде на любимото си хоби, да се гмурка. Дестинацията е далечен остров, който двамата ще посетят в края на юли. В арт средите пък клюкарят че синеоката актриса не е била сред поканените на сватбата на Вили Марковска, тъй като двете имат конфликт още от времето, когато снимаха филма Шивачки.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !