Ники Китаеца: Убиха баща ми

20.06.2012 12:15 | Видян 3399 пъти

Ники Китаеца: Убиха баща ми

Бившата половинка на Азис - Ники Китаеца, е убеден, че баща му Петър Първанов, когото погреба в края на миналия месец, е бил убит.

В момента даже тече разследване за причините за смъртта. Китаеца не вярва, че баща му е посегнал на живота си, пише БЛИЦ.

"Няма причина да се самоубие. Ние никога не сме го изоставяли, както говорят хората от селото", поясни той.

Майка му се е грижила за него, когато било необходимо. Изпращала му е от време на време и пари. Самият Ники преди време предложил на баща си да дойде при него в София, но той отказал.

Петър Първанов сам си бил избрал живота на отшелник. Напуснал домашното гнездо преди 20 години, когато останал без работа и започнал все по-често да посяга към чашката.

"Баща ми започна да тежи на майка, когато напусна работата си на полицай. После беше строител, но и това не го устрои. Майка нямаше как с 300 лева заплата да издържа мен, брат ми и него, затова татко си тръгна”, върна се в спомените си Ники.

Заради раздялата между родителите му той много рядко прекарвал време с баща си. Виждал го е само през ваканциите. И въпреки редките си срещи с него преди години поискал да заживее с него в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Няма коментари към тази новина !