Жената на Китаеца избяга

11.06.2012 11:30 | Видян 3193 пъти

Жената на Китаеца избяга

Вбесена от нескончаемите набези на съпруга си Николай Първанов, Вили се изнесла от семейното им жилище. След като Ники Китаеца последните дни не спира да се появява на публични места с Евгени Минчев, Виолета не издържала, събрала багажа си и заминала с детето си при родителите си в Плевен.

Приятелките й я подкрепили в начинанието, защото тя често се жалвала, че Николай не й позволява да се развива като певица. „Много се разстроих, когато прочетох, че Николай е спал с Ани Хоанг. Заболя ме, че може да падне толкова ниско. И сега историите с тоя Минчев, просто нямам думи”, жалвала се бившата фолкаджийка. Според клюката Китаеца подложил Виолета на телефонен тормоз.

Поставил й ултиматум, че ако не се прибере при него не я чака нищо добро. От няколко дни телефонът й е изключен, съобщава BLife. Преди брака си тя бе сочена за една от най-талантливите изпълнителки в бранша, а кариерата й се развиваше стремглаво. Неотдавна Китаеца пък призна, че е доста ревнив съпруг и не би допуснал съпругата да ходи по участия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !