Бащата на Ники Китаеца намерен разложен

29.05.2012 15:30 | Видян 3120 пъти

Бащата на Ники Китаеца намерен разложен

Бащата на Николай Първанов - Китаеца, който преди години се прочу като гадже на фолк звездата Азис, е бил открит мъртъв в монтанското село Расово. 56-годишният Петър Първанов бил намерен в събота в дома си от съседка в напреднала фаза на разложение. По думите на комшиите мъжът от години живеел сам, съпругата му е в София, синът му Николай пък от години не си е идвал в селото.

По трупа няма видими следи от насилие, все още се чакат резултатите от медицинската експертиза.

През последните години Петър не бил комуникативен, прекалявал и с алкохола, според познати. По думите на хора от Расово никой не е виждал самотния мъж след Гергьовден. Възможно е след запой на 6 май Петър Първанов да е починал от отравяне.

„Алкохолът го погуби. Съсипа го. Донякъде бях подготвен за този момент. Все пак такъв начин на живот като водиш...не довърши Николай, когато от „Всеки ден" го потърсихме по телефона.

Ники Китаеца се връщаше от погребението на татко си и звучеше разстроен.

Той сподели, че не е поддържал контакт с баща си. Не били в близки отношения, виждали се много рядко. Разривът помежду им настъпил преди около 20 години. Тогава татко му решава да остави семейството си в столицата и да замине на село. Причината Ники Китаеца не знае.

„Направи го по собствено желание, но не знам защо. Не е било заради друга жена. С майка ми дори нямат развод.", споделя Николай.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !