Вили Марковска аут от "Столичаните"

11.06.2012 13:40 | Видян 3097 пъти

Вили Марковска аут от

Една от най-младите звезди в „Столичани в повече" - Виолета Марковска, вероятно няма да се появи или ще го направи за кратко в бъдещите епизоди. Това издават от екипа на хитовата поредица малко след като беше излъчен финалът на поредния сезон от комедийния сериал.

Според запознати със ситуацията по време на последните снимачни дни красавицата се изпокарала жестоко с повечето от колегите си, както и със самия продуцент Любо Нейков, който играе неин баща в „Столичаните".

Виолета спъвала работния процес, като критикувала и искала да променя всяка реплика на героинята си. Освен това снимките непрекъснато трябвало да спират, тъй като актрисата била заклета пушачка и през половин час имала нужда от пауза за цигара.

На всичкото отгоре брюнетката стигнала дотам, че провела разговор с продуцентите, заявявайки, че иска увеличение на хонорара за новия сезон. Според нея не получавала достатъчно заплащане и не било редно да взема един от най-ниските хонорари.

От „Столичани в повече" още не са решили какво да правят с конфликтната актриса. Продуцентите не искали да променят сюжетната линия, но и нямало да търпят повече недоразумения на снимачната площадка. „Ако не се разберат с добро, Мимето или ще се премести в чужбина, или ще загине в някой инцидент", коментират героинята на Марковска хора от екипа.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !