Безплатни автобуси за концерта на Цеца

22.05.2012 15:30 | Видян 2295 пъти

Безплатни автобуси за концерта на Цеца

Пет допълнителни автобуса и пет тролейбуса, предоставени от Столична община,  ще бъдат пуснати абсолютно безплатно в мрежата на градския транспорт утре заради концерта на Цеца Величкович в Арена Армеец от 20 ч.

„АРТ БГ“ специално благодари на кмета на град София Йорданка Фандъкова за цялостната подкрепа.
Допълнителните превозни средства ще имат за цел да облекчат наплива от хора в района на Арена Армеец – очаква се концертът  на Цеца Величкович да бъде посетен от над 12 000 човека от София и страната.

Както вече стана ясно, още два паркинга ще бъдат на разположение на феновете, които ще дойдат с колите си за концерта на Цеца Величкович в „Арена Армеец“ на 22 май. Единият се намира между плувен басейн ЦСКА и бензиностанция Лукойл с капацитет 300 паркоместа, а другият – непосредствено пред басейн ЦСКА със 100 паркоместа. „Арена Армеец“ също разполага с паркинг, побиращ около 1000 автомобила.

Вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени за зрители в 18 ч. на 22 май. Притежателите на билети за събитието ще преминават през двойна проверка за автентичност – централен контролно-пропускателен пункт (КПП), след което ще бъдат разпределяни към съответните входове на арената като преминават през следните КПП-та:

КПП 1 – към вход А

КПП 2 – към вход B0

КПП 3 – към вход B1

КПП 4 – към вход C.

На входовете няма да бъдат допускани зрители с бутилки и обемисти предмети. Вътре в залата тютюнопушенето е забранено.

На територията на „Арена Армеец“ ще бъдат изградени допълнителни билетни каси, които да удовлетворят и почитателите на Цеца Величкович, желаещи да си закупят билети непосредствено преди началото на събитието.

Лица до 18-годишна възраст при влизане в „Арена Армеец“ задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Тя може да бъде изтеглена от официалния сайт на АРТ БГ www.artbulgaria.org. Лицето трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи „Декларация за закрила на деца на обществени места", валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето може да бъде и ученическа карта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !