Цеца в манастир - изповядва се 7 часа

28.02.2012 15:15 | Видян 3032 пъти

Цеца в манастир - изповядва се 7 часа

Фолк звездата Цеца Величкович се изповяда в неделя при духовния си баща Стефан Шарич в манастира Раиновац. Тя пристигна с охраната си в 14 часа и остана в обителта до 21 часа, пише на сайта си сръбското издание “Прес“.

Това беше първото посещение на Светлана Ражнатович в храм, откакто тя изтърпя присъдата си. Певицата използва православния празник Поклади да изповяда греховете си и да се покае пред духовния си баща преди началото на Великия пост.

Цеца Величкович присъства на молитвата, на която се събраха много хора, разговаря с някои от тях. Най-дълъг обаче беше разговорът й с монаха Стефан Шарич, който я подкрепяше и я посещаваше в къщата й, докато изтърпяваше присъдата от осем месеца домашен арест.

„Монахът Стефан много се зарадва на посещението на Цеца и й отдели много време и внимание. В манастира беше като в кошер. Всички гледаха Цеца, а някои я и заговаряха, питаха я за здравето й, децата и кариерата й“, разкри източник на „Прес“.

Няколко часа продължи изповедта на Цеца пред духовния й баща Стефан. От манастира певицата излезе във видимо добро настроение. В двора тя се снима с деца, оказали се там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !