Врачански играе Левски

16.05.2012 14:45 | Видян 1606 пъти

Врачански играе Левски

Актьорът Калин Врачански напуска работата си на щат в Театър „София" от 15 юни, научи „Телеграф".

Звездата от „Стъклен дом" вече няма да се разписва под твърда заплата и минава на граждански договор. Въпреки че напуска състава на водената от Ириней Константинов трупа, Врачански ще продължи да се вихри в четирите си хитови постановки - „Ревизор", „Коварство и любов", „Грозният" и „4 стаи". Според клюката през новия театрален сезон актьорът ще се превъплъти в нова роля на сцената на общинския театър.


Синеокият красавец се отказал от постоянния си ангажимент в храма на Мелпомена, защото получил предложение да участва в нов сериал. Все още обаче не е ясно каква ще е ролята на Врачански. Според запознати той щял да се превъплъти в образа на Васил Левски. Самият актьор преди време разкри, че винаги е мечтаел да изиграе образа на Апостола, и сега най-вероятно ще успее да го направи. Засега не е ясно кога ще започнат снимките на новата продукция, нито кой ще партниpa на Калин Врачански.

След като преди месец приключиха снимките на финалния сезон на „Стъклен дом", близки до актьоpa признават, че той се е отдал на пълна почивка. Врачански често се чувал с колегите си от сериала я и коментирал с тях бъдещите си творчески проекти. Той разказвал с носталгия колко му липсва сериалът и се надявал скоро отново да играе с тях в някоя нова продукция. Калин признава, че следи последните епизоди на „Стъклен дом" и главно действията на персонажа си Камен Касабов. В момента той съставя план как да изгони героя на Юлиан Вергов - Николай Жеков, от мола.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !