Калин на именния си ден с таекуондисти

09.04.2012 14:45 | Видян 1896 пъти

Калин на именния си ден с таекуондисти

Калин Врачански отпразнува именния си ден с най-добрите таекуондисти на България. Врачански обмени творчески идеи с колегата си Антон Касабов, който прави кариера отвъд океана.

Актьорът Калин Врачански отпразнува именния си ден в компанията на най-добрите таекуондисти на България. Самият Врачански се е изявявал няколко години на татамито в родния си град.

На Цветница заедно с колегите си Деси Бакърджиева и Антон Касабов, именникът проследи внимателно двубоите в зала "Триадица" по време на държавното първенство по таекуон-до ITF. Деси Бакърджиева също е любител на бойните спортове, има черен колан по карате.

Калин и Деси посетиха държавното първенство по таекуон-до по покана на майстора по бойни изкуства Антон Касабов, който в момента е в София.

Касабов е трикратен световен шампион таекуон-до, 5 пъти европейски и 3 пъти US национален шампион от международни турнири. Живее от 17 г. в Америка, има зад гърба си десетки роли в холивудски продукции, сред които “Час пик 3” и “Tеkken”. Врачански обмени творчески идеи с колегата си Антон Касабов.

Общо 350 състезатели от цялата страна взеха участие в държавното първенство по таекуон-до ITF през изминалия уикенд. Състезанието беше последна проверка за националния ни отбор преди Европейския шампионат през май.

На 22 април най-добрите ни таекуондисти заминават на тренировъчен лагер в Благоевград, където окончателно ще се реши състава на отбора.

От 14 до 20 май в зала „Арена Армеец” в София ще се проведе Европейското първенство по таекуон-до под патронажа на спортния министър Свилен Нейков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Мбапе вече е Батман, а не...

Мбапе вече е Батман, а не костенурката нинджа Донатело:...

Няма коментари към тази новина !