Николета вейка след раждането

12.05.2012 10:15 | Видян 5573 пъти | Гласували 1

Николета вейка след раждането

Николета Лозанова е на път да се превърне в най-известната българка в Италия, донасят родни емигранти от Ботуша. Плеймейтката непрекъснато е следена от местната преса и самата тя дава много поводи за интереса на журналистите. Съпругата на Валери Божинов вече се сля с местния светски елит и е звезда във ВИП клубовете. 

Николета е напълно променена след раждането и се завърна с чисто нова визия, научи "Всеки ден".
 
Най-голямо впечатление обаче прави слабата фи гура на красавицата. Тя е като вейка и няма никакъв признак, че е родила само преди месец. Нито една тлъстинка по талията или краката не напомня за факта, че моделката е станала майка. 

Николета е качила по-малко от 10 килограма по време на бременността, а след появата на Никол на бял свят са останали само 4 кг. Тях красавицата е свалила за няколко дни, тъй като скоростно започнала диета.
 
Режимът не пречел на бебето, защото жената на Валери Божинов не кърми и за нула време се е стопила. Тя вече изглежда като холивудска звезда,
а допълнителен блясък в имиджа й, придава новата й прическа.
 
Николета е изсветлила доста косата си и вече е в отбора на блондинките. В този вид, тя бе забелязала на наскоро и в популярна дискотека  в Лече, където се забавляваше в компанията на Валери, негов италиански съотборник и съпругата му.
 
Снимките на веселата компания обиколиха италианските медиии, като всички се възхищават на добрата форма, в която се намира Николета едва месец след като роди.

Нашите звезди се радват на огромен интерес от страна на медиите дори повече от Виктория и Дейвид Бекъм, пише "Всеки ден".
 
снимка:  Facebook  
     

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огромна експлозия почти убил целия...

Дългоочакваното продължение на Гладиатор беше снимано в...

Кание носи Адидас с бг букви: Фото на...

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха още един скандален...

Няма коментари към тази новина !