Мечтаете ли да се качите на сцената на EXIT 2012?

01.05.2012 13:15 | Видян 1361 пъти

Мечтаете ли да се качите на сцената на EXIT 2012?

Exit стартира своя конкурс “Play @ Exit“! Това е златен шанс за изпълнители, банди и диджеи от цял свят да представят най-добрите си парчета пред публика от подобен мащаб, да се качат на Exit сцените и да бъдат забелязани от световни мениджъри, музикални продуценти и медии. Конкурсът започва тази седмица и ще продължи до 21 май 2012г.

Всеки, който желае да се запише за участие, може да го направи на www.exitmusic.rs. Всичко, което трябва да направите е да създадете профил и да попълните формуляра за участие в конкурса. Тези, които вече имат регистрация трябва просто да се логнат в системата и да отворят връзката "Apply for 2012". Подробна информация, инструкции и условия за участие можете да намерите на www.exitmusic.rs.

Най-добрите кандидати се избират след сериозна селекция от екип професионалисти от Exit, с помощта на медиините ни партнъори и разбира се – публиката! Както всяка година, подканваме феновете на фестивала да посетят сайта ни www.exitfest.org и да изберат чрез бутона “like“ своя фаворит. Изпълнителите с най-много харесвания от феновете ще имат по-голям шанс за участие на фестивала.

“Play @ Exit“ се извършва благодарение на съдействието на музикалната онлайн платформа Soundcloud. След като изпълнителите попълнят формуляра, ще имат възможността да създадат линк към плейлист или музикален сет от профила си в Soundcloud. Това не е задължително условие за участие в самия конкурс, но би помогнало с промотирането на всички изпълнители. Като наш партъор, Soundcloud ще промотира събитието и конкурса чрез световната си платформа. Ако все още нямате създаден профил, можете да го направите тук.

Миналата година близо 950 изпълнителя заявиха желанието си да участват на фестивала! Най-добрите от тях се качиха на сцената Exit Music Live, а други получиха златен шанс на легендарните Fusion и Explosive stage. Резултатите от тазгодишния конкурс ще бъдат обявени на 12 юни 2012г. Очакваме ви с нетърпение!

Exit фестивала ще започне на 12 юли четвъртък и ще продължи до 15 юли неделя 2012. Потвъдени участия до момента са легендарните Guns n’ Roses, любимците на няколко поколения Duran Duran, зашеметяващите New Order, инди силата Gossip, рок енд рол атракцията Wolfmother, най-добрата скандинавска банда Little Dragon, световната музикална сензация Buraka Som Sistema, най-вълнуващото събитие от електро поп сцената за последните години Sneaky Sound System. а сцената на Dance Arena отново ще взриви крепостта, благодарение на Richie Hawtin, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Art Department, Maceo Plex, Azari & III, Reboot Live, Brodinski, Kenny Larkin, Robert Dietz и Maayan Nidam.

Изпълнителите от R&S Records - Teengirl Fantasy Live, Lone, Pariah и The Chain пък ще разтърсят земята под сцената Happynovisad Stage на EXIT Festival 2012!

Билетите за фестивала вече са в продажба. За повече информация може да посетите: www.exitfest.org 


За EXIT Fest:
Exit Festival  е ежегоден летен музикален фестивал, който се провежда в Нови Сад, Сърбия от 2000 година насам.

Фестивалът традиционно се организира през юли и е с продължителност 4 дена, в красивия град Нови Сад, между стените на поразителната Петроварадинска крепост от 18-ти век, на брега на река Дунав.Exit Festival  продължава да бъде един от най-сензационните музикални фестивали в Европа.

Някои от изпълнителите участвали в фестивала са : Snoop Dog, Prodigy, Paul Weller, Arctic Monkeys, Moby, Chemical Brothers, Frankie Knuckles, Iggy Pop, Garbage, Primal Scream, Roger Sanchez, Carl Cox, Jamiroquai, Nick Cave, Billy Idol, Portishead  и David Guetta.

През 2007 Европейската асоциация на 40-те най-големи фестивали в Европа даде наградата за най-добър фестивал на годината на Exit Festival. Exit подкрепя много обществени и хуманитарни каузи. Фондацията The State of Exit  е основана през 2010, с цел подпомагане на висшето образование в
Сърбия.
Видео линкове:
http://www.us3productions.com/exit-festival/
http://www.youtube.com/user/worldpartytour2011#p/u/3/NkE5E0w6AcY


БИЛЕТИ

Стандартни цени на билетите валидни от 15 февруари 2012 до 1 юли 2012:

Билет за всички дни на фестивала феста – 120 лева.

Къмпинг билет – 50 лева.

Премиум билет – Билет за всички дни на фестивала, автобусен билет и къмпинг – 210 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !