Пускат билетите за Exit феста

15.12.2011 18:00 | Видян 1889 пъти

Пускат билетите за Exit феста

От утре – 16 декември 2011г., с пускането в продажба на промоционални билети, един от водещите фестивали в Европа, спечелил през последните години много престижни награди в концертния бизнес, посреща 2012 година като обявява новия фестивален сезон за открит. Принципните почитатели на преживяването ЕXIT, които и преди са се впускали в това незабравимо музикално пътешествие знаят, че ЕXIT е винаги гаранция за силна фестивална програма и изключително забавление. Именно за тях са ранните билети, които влизат в продажба още преди обявяването на звездния афиш.    

Тази година българските фестивални пътешественици отново ще се радват на възможността да се сдобият с промоционален билет за EXIT на уникална за целия регион промоционална цена.

До 15 февруари 2012г. те ще могат да си купят билет за четирите дни на фестивала на цена от 100 лева. Тези от тях, които пък искат да се гмурнат в дълбоките води на фестивалното къмпингуване, могат да си купят и пакетен билет, включващ освен пълен достъп до музикалната програма още транспорт с автобус до Нови Сад и обратно, както и къмпинг билет на общата цена от 210 лева. Къмпингът на EXIT отваря врати дни преди началото на феста и предлага на най-запалените парти фенове съвсем самостоятелна своя програма и DJ сетове.

След 15 февруари билетите за фестивала ще се продават на стандартна цена от 120 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !