Холандци идват да гледат Balthazar и Deep Zone на живо

24.06.2008 12:39 | Видян 44580 пъти

Холандци идват да гледат Balthazar и Deep Zone на живо

Тази сряда в Бургас стартира четвъртото национално турне на диджеите от Deep Zone и Balthazar & JacкRock от Renesanz. Входът за всичките 20 дати в цялата страна ще бъде свободен.
В същото време песента “DJ, Take Me Away” попадна в престижни европейски хитови компилации и спечели награда за най-добра югоизточно-европейска песен от фестивала „SEEME”.

Двама музикални мениджъри от Холандия идват у нас специално, за да се запознаят с музикантите от проекта Deep Zone & Balthazar, както и да присъстват на старта на тяхното турне, озаглавено "R.E.D. National Tour”. Впечатлени от групата, както и от успехите на песента „DJ, Take Me Away” в редица европейски страни, агентите идват на двудневно посещение, като на 25 юни (сряда) ще бъдат VIP гости на откриващото парти в залата на бургаския клуб “Вселена” (под кино “Септември”).

Balthazar, JackRock, Dian и Rossko са единствените диджеи у нас, които правят подобни мащабни турнета в България. След като в последната година имаха три шумни обиколки на страната, посетени общо от над 60 хил. души, сега четиримата диджеи започват своя нов летен тур, който ще продължи месец и половина. В заглавието на турнето абревиатурата “R.E.D.” означава “React Every Day” (Реагирай Всеки Ден) и призовава младите хора към активност. В програмата са включени 20 дати в различни български градове, в седем от тях на живо ще се включи и цялата група Deep Zone Project. Входът във всички клубове ще бъде безплатен благодарение на продуцента на събитието. Кулминацията на турнето ще бъде на 1-ви август, когато на връх „Бузлуджа” в Стара планина ще се проведе грандиозно парти на открито, където се очакват над 10 хиляди човека. В това шоу специално участие ще вземат и трима популярни гост-диджеи - Thomas Schumacher, DJ Amok  Alex Kvitta. З събитието вече има голям интерес и организирани екскурзии за фенове от съседни страни - Сърбия, Македония, Гърция и Румъния.

Междувременно Deep Zone & Balthazar натрупаха голяма популярност в цяла Европа – песента “DJ, Take Me Away” бе включена в няколко хитови клубни и денс компилации, редом до имена като Боб Синклер, Алекс Гаудино, ATB и Давид Гета. Парчето се върти по европейските клубовете и влезе в редица диджейски чартове. Фенове съобщиха, че песента е попаднала даже и в ефира на радиа и дискотеки отвъд Океана – в САЩ, Канада и Австралия, където официално не е издавана. В същото време изпълнението бе номинирано в годишните награди на музикалните телевизии MAD и MM.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Няма коментари към тази новина !