Рачков със сериал за 3 млн.

11.04.2012 15:00 | Видян 2380 пъти

Рачков със сериал за 3 млн.

Тв звездата Димитър Рачков стартира нов собствен проект, който трябва да бъде реализиран до началото на следващата година, твърдят близки до шоумена.

След като Рачков преустанови отношенията си с бТВ и предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница" бяха спрени от ефир, на дневен ред е разработка на негово ново начинание, пише в."България днес".

Съвместно с продуцентската къща "Глобал вижън"  Рачков ще стартира нов комедиен сериал. Сценариите,   планирането на снимките и актьорският състав трябва да бъдат готови до края на май.

На този етап проектът се пази в пълна секретност от неговите идейни инициатори. Рачков ще бъде едновременно един от главните герои, а в същото време и режисьор, и сценарист.

Идеята за сериала е изцяло негова. Все още не е ясно по коя телевизия ще се излъчва новата продукция. По предварителни планове трябва да бъдат заснети 40 серии по 30 минути.

Ако проектът има успех, ще се продължи с производството на нови серии. По  първоначална информация целта е да се направи  нещо  като  български вариант на сериала "Приятели", който стана хит в САЩ, а след това и в Европа.

Идеята на Рачков  била в хумористичен  стил да бъдат пресъздадени проблемите на младите работещи и действени хора в   България.  

Към   всичко това ще бъде придаден балкански  привкус и типичната ирония на действителността,   която пресъздава  бургазлията.

Той вече преговаря с водещи български актьори за участие в новия проект. Точният състав обаче ще бъде ясен най-рано след месец. За да се реализират първите 40 серии, ще са необходими близо 3 милиона лева.

Сумата вече била гарантирана от "Глобал вижън". Бизнес плановете показвали, че при добро развитие
на проекта парите ще бъдат върнати в рамките на половин година. По план снимките ще започнат това лято на Черноморието.

След това ще се прехвърлят в столицата. Планирани били епизоди  от популярните български планински курорти Боровец, Банско и Пампорово.

Голяма част от средствата за проекта ще бъдат осигурени чрез спонсорство на хотели, магазини и туристически агенции, научи "България днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !