Рачков и Игнатова тренират във вода

16.08.2011 15:30 | Видян 3535 пъти

Рачков и Игнатова тренират във вода

Уникална тренировка на Димитър Рачков и  Мария Игнатова  за турнето на „Пълна лудница” бе заснета в гръцки води. Снимката е дело на банкера Левон Хампарцумян, който е и талантлив фотограф в свободното си време.

Заснета е във водите на Егейско море , на метри от вилата, в която звездите прекараха лятната си ваканция заедно със семействата Халваджиян и  Хампарцумян. За Димитър и Мария тази почивка не беше особено мързелива и спокойна. Заедно с Маги Халваджиян те репетираха текстовете си за турнето и не само.. Според концепцията на шоуто, артистите не само ще разсмиват публиката до пълно полудяване, но и ще пеят и танцуват.

Хореографията на Рачков, Игнатова, Зуека, Мария Сапунджиева и компания не е никак лека. Затова Маги /който е бивш цирков артист и акробат/ са зае с физическата подготовка на Бекъма и Марчето. Кандидат-президента за пореден път показа блестяща физическа форма, което е още един аргумент в подкрепа на кандидатурата му.

Вече в София Жоро Бекъма и целия му щаб се събират утре /сряда/ , за да репетират и танцуват в пълен състав. Всеки от участниците е приготвил и списък с искания и изисквания за своето участие в предизборното турне, което стартира на 23-ти в Пловдив и продължава през Стара Загора към Бургас , Варна и Русе.

Основната дилема логично е свързана с храната, защото въпреки, че мнозинството определя пържените кюфтета на мама Божка като връх в кулинарията ,се чуват и слаби гласове, които се борят за алтернатива. Седмица преди началото артистите минаха на силна високо
протеинова и високо мазнинна диета, за да могат да издържат 2 – часовото шоу , което им предстои в 10 поредни дни. Билетите за  първата вечер са почти разпродадени, а пловдивските заведения се надпреварват да канят Бекъма и щаба му за афтър парти по случай началото на кампанията!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !