Мария отлъчена от фолка

30.03.2012 18:00 | Видян 6785 пъти

Мария отлъчена от фолка

След като стана ясно, че бившият мъж на фолк дивата Мария, бизнесменът Митко Андонов  я е изпреварил в мераците ѝ за второ дете, а и за бърза сватба, сега на миньончето му се налага да се сблъска с действителността.

Факт е, че Мария за нула време успя да прилапа нов милионер в лицето на Християн Гущеров, но май ще й се наложи да плати висока цена за целта. Защото въпреки, че е част от фолк гилдията от години, тя май е забравила тотално за съществуването на миньончето.

“Може Гущеров-син  да налива десетки хиляди в кариерата на новата си тръпка, но май налива от пусто в празно”, коментират злобни колежки на Мара Отварачката.

След изпълнителката бе унизена максимално и не получи приз от наградите на ТВ Планета, сякаш въобще не съществува, сега сексапилната брюнетка бе отлъчена и от тържествена церемония на списание Нов фолк, където също не я удостоиха с награда.

За да покаже, че е над нещата, Мария не се появи и на събитието, но най – вероятно си е останала отново вкъщи да рони крокодилски сълзи, пише Супер 19'.

Според клюката Гущеров-син люто се скарал с Митко Пайнера, защото не е оценил достойнствата на новата му половинка. Той дори заплашил, че няма да внесе и стотинка в касичката на димитровградската чалга империя.

снимка: planeta tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !