Вкараха спешно Джоко в болница

07.03.2012 16:30 | Видян 2022 пъти

Вкараха спешно Джоко в болница

Един от най-любимите български актьори Джоко Росич влезе по спешност в болница. Ветеранът на родното кино е получил силно възпаление на белите дробове, заради което е бил поставен на системи в МВР болница, като е на лечение с няколко вида антибиотици.

„Не съм добре, но ако е рекъл Господ ще живея”, сподели актьорът пред "Всеки ден".

Той помоли всички, които го обичат да му стискат палци да стане бързо от болничния креват. Оказа се, че въпреки че е мъжкар, Джоко има страх от всякакви инжекции и системи.

„Абе, лоша работа, човек като остарее и все му се струпват неприятности. Знаете имам дрезгав глас и затова често хората мислят, че се шегувам като твърдя, че съм прегракнал”, шегува се каубоят на българското кино. Джоко Росич сподели, че има да черпи още приятели и колеги за рождения си ден, затова чака с нетърпение да излезе от болницата.

Заради влошеното здраве на актьора Унгарският център отмени честванията по случай юбилея му, които трябваше да бъдат тази вечер.

„Имам много работа и за това не ходя по лекари. Разкашлях се още преди месец, но нали се снимам в „Отплата” и не остана време за доктора. Сам се вкарах в болница, но пък сега ще си почина”, обясни актьорът по телефона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !