Вафла „Бойко Борисов“ – хит в Търново

07.03.2012 11:30 | Видян 2818 пъти

Вафла „Бойко Борисов“ – хит в Търново

Вафла „Бойко Борисов“ стана хит в магазините във Велико Търново. Опаковката на вафлите, носещи името на премиера, е синя. На нея има символите на ГЕРБ и снимка на Борисов. Сладкарското изделие струва 32 стотинки и тежи 50 грама.

Производител на сладкиша е фабриката на бившия ни водещ международен рефер, а сега съдийски наблюдател на УЕФА Ичко Лозев. Преди време той пусна на пазара и вафли „Христо Стоичков“.

Миналата година в магазините се появи вино „Борисов“. Нискоалкохолната  плодова напитка се продаваше в различни градове на страната, а на етикета бе посочено, че напитката е произведена в Германия.

На бутилката пишеше, че виното е с естествени аромати. Съдържанието на алкохол е 5,9 процента. Цената й беше малко под 2 лева за бутилчица и я имаше в два вида – Red red и Lemon Ice, зависи от кой „Борисов“ потребителите предпочитат.

Преди вафлите и напитките пък търговци създадоха запалки с фенерчета, които светят с лика на премиера, а също така и матрьошки с образа на българския министър-председател.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !