Определиха новите победителки в конкурса Lady Bulgaria 2012

27.02.2012 16:00 | Видян 2427 пъти

Определиха новите победителки в  конкурса Lady Bulgaria 2012

Конкурсът „Lady България“ се проведе за пета поредна година.  Дамите, които  дефилираха  са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха в тоалетите на Луци фешън. Във втория разказваха за себе си и се представиха в спортно-елегантни облекла, а  третото дефиле бе отредено на официалните тоалети на Bridal Fashion.

Конкурсът Lady Bulgaria e единственият по рода си у нас, в който могат да участват само неомъжени дами, които имат достатъчно самочувствие и амбиция да посрещнат предизвикателството.

Водещи на конкурса бяха Нели Пандилова и Сава Цеков, а хореографията беше дело на Мартин Желев.
Тази година конкурсът обяви своя кауза и тя е борбата с наднорменото тегло и затлъстяването.

Кампанията ще премине под мотото „Защото Красотата е здраве“ в рамките на цялата календарна 2012 година.

Социалната значимост на затлъстяването е предопределена не само от застрашителните пропорции, които то достига сред световното население,а и от здравните рискове, които крие.

Дейности на кампанията са: „Да се нахраним за здраве“, „7000 стъпки“, „Красотата е здраве“. Всички участнички подкрепиха каузата, а победителките ще са лица на кампанията през годината.

Tазгодишната инициатива е подкрепена лично от Проф. д-р  Донка Байкова  – известен специалист по здравословно хранене.

Конкурсът по традиция се проведе в Гранд Хотел „София“, който се изпълни с ВИП гости за събитието.Сред аплодисментите на публиката дамите разказаха за своите успехи и мечти, изразиха подкрепа за обвързване на красотата със здравето и смаяха всички с професионалното си дефилиране.

Организатор на конкурса и председател на журито беше Цвети Разложка – „Лейди Свят“ 2009. Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова.

Заедно с останалите членове на журито те бяха истински затруднени в избора на най-достойната за короната.

Носителки на титлата „Лейди България“ от предишни години – Яна Анатолиева, Десислава Гьошева, Диана Стоянова, Мадлен Иванова, коронясаха новите победителки.А те са:
 
Lady Bulgaria Continental – Венета Пеневска
 
Lady Bulgaria Millenium – Цветелина Захариева 

Lady Bulgaria World – Радина Цонева

Lady Bulgaria Universe – Петя Велкова

Всички участнички получиха подаръци от издателство „Сиела“, „Estee Lauder”, „Парфоа“ и др. След раздаването на короните, лентите и подаръците участничките и гостите се отправиха към афтър-парти в клуб „Маскара“.

Освен каузата „Защото красотата е здраве“, победителките ще бъдат специални гости и ще подкрепят кампанията за борба с рака, организирана от Вили Боршукова.

 

Информация за победителките:

Венета Пеневска е на 33 години. Учила е психология, а сега се занимава с обществени поръчки. Пише поезия и има издадена стихосбирка – „Какво си“, а в момента готви втора.

Цветелина Захариева е на 29 години от Перник. Висока е 182 см и е била манекенка. Печелила е разнообразни конкурси, като е избрана за първата  „Мис Югозападен Университет“. Магистър по славянска филология, говори перфектен чешки и английски език. Сега се занимава с поддръжка на софтуер за най-големите фармацевтични компании.

Радина Цонева е от София на 22 години. Зодия лъв е. Работи като модел. Занимава се с психология, а една от следващите цели в образованието й е журналистиката. 

Петя Велкова се занимава от 10 години с мода и шоубизнес. Била е във всички възможни позиции – манекенка, ТВ водеща, създател на собствен бутик и модни колекции, организатор на свои ревюта. Работата й е нейната страст и тя иска да продължава да се развива в същата сфера. Любител е на активния начин на живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !