Гришо се забърка с негро-флиртове

07.02.2012 09:15 | Видян 2283 пъти | Гласували 1

Гришо се забърка с негро-флиртове

В психопатологията е известно понятието некрофилия, а в тениса е на път да се появи неГрофилия (майтап, бе) с автор българския АС Григор Димитров.

Тази седмица той даде два повода за подобна теория. В началото й медиите из цял свят го заподозряха в любовен роман с танка Серена Уилиамс. Повод стана публикуването на нейната стена в мрежата на фото, на което двамата са гушнати с приятели след запой в Париж. Това естествено породи много легенди и направи яка реклама на нашето момче, понеже името му се чу навред по света. В Америка обаче вече официално полудяха около снимката му със Серена Уилиамс в Париж. Дори сайтът на най-големия спортен канал Фокс разпространи новината. Там се набляга на факта, че американката винаги си е падала по по-млади мъже. Разликата ѝ с Григор е точно 10 години.

Вчера пък планетата беше обиколена от нов майтапчийски любовен пробив на Гришо. Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, разговаря с фенове в социалната мрежа Фейсбук. Това стана заради договора му с Wilson. Най-дискутиран бе въпросът за мача с Гаел Монфис и каква бе целувката след края му (вижте видео с нея в края на статията).

"Най-добрият въпрос... Знам, че изглежда доста неловко, тъй като след мача се видях на телевизора и се смях на себе си. Даже си мислех да се обадя на Монфис и да го попитам какво по дяволите става", разясни през смях Гришо.
“Беше една от тези ситуации, в които си напълно изключил. С него сме добри приятели... Всъщност гледах към част от екипа ми, които стояха на трибуните, и за секунда си помислих, че той се накланя за

френския начин на поздрав с целувка

 Често ми се случва с мои приятели", добавя Григор, който от години живее в Париж.
"Чудех се какво се случва, но си казах просто да го направя и да се свършва. Целунахме се, беше забавно", спомня си още хасковлията.

Видеото от финала на мача на нашето и черното момче е като най-смешните домашни видеоклипове. След победната точка на Гаел, Гришо приближава до мрежата и с муцунка – събрани като за целувка устни, се приближава опасно близо до носа на франсето. Онцзи се чуди какво да стори, хванат по “бели гащи”. После подава по християнски бузата си и двамата си разменят нежности във вид на мляскане. Клипчето от няколко секунди предизвиква
голям смях

Наред с романтичните теми, Гришо бе попитан още коя е любимата му игра, а отговорът бе "Need for Speed". А какъв ученик е бил в училище?
"Отличен! Не, бях добър ученик, а любимият ми предмет бе математиката. Беше! Но сега, ако ме попитате отново... няма начин", каза още Григор Димитров.

Гледайте видеото ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !