Награда за 25-хилядния фен на Diapason Records

30.01.2012 16:00 | Видян 2341 пъти

Награда за 25-хилядния фен на Diapason Records

По случай своя 15-и рожден ден компания Diapason Records реши да направи специална изненада за своите многобройни почитатели във facebook. За този, който се запише като 25-хилядния фен на официалната страница в социалната мрежа, ще има специална награда – 5 диска с автографи от звездите на компанията.

По традиция подаръци получава рожденикът, но в случая Diapason Records реши да направи малко изключение от правилото и да зарадва един от своите почитатели.

Условието на своеобразната игра е много просто. В момента броя на феновете в официалната страница на Diapason Records във facebook надхвърля 24 000, но този, който се запише под номер 25 000, ще получи специален подарък.

Можете да 25-хлядният фен в социалната мрежа ще добави в колекцията си 5 от последните албуми, издадени от лейбъла.

Diapason Records ще зарадва един от най-верните си почитатели с актуалните CD-та на Тони Стораро, Азис, Теодора, Ерик и Dillan, които ще бъдат украсени с автограф от звездите на компанията.

Не губете време и ако още не сте се присъединили към фен страницата на Diapason Records във facebook, направете го сега и поканете вашите приятели да сторят същото! Адресът е: www.facebook.com/diapasonrecords

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !