Blaze Bayley в София

24.01.2012 13:00 | Видян 1450 пъти

Blaze Bayley в София

Бившият вокалист на Iron Maiden – Blaze Bayley ще има концерт на 22.03.2012 г. в София. Събитието ще се състои в R.B.F клуб и е част от европейското турне “The King of Metal”. Билетите са само 250. Те ще бъдат продавани от 19 януари (следобед) ексклузивно в мрежата на Eventim. Цената на билетите до 8 март 2012 г. ще бъде 25 лв., след което става 30 лв. Ако има останали билети в деня на събитието те ще бъдат отново на цена 30 лв.

Blaze Bayley идва за втори път в България след напълно разпродадения концерт на Iron Maiden през 1995 г. Освен песните от периода с легендите, певецът ще представи и част от соловото си творчество. Групата пристига в следния състав:

Blaze Bayley – вокали, Lehmann – бас, Andrea Neri – китари и Claudio Tirincanti – ударни. Подгряващите групи ще бъдат италианските рокери D.B. Stroyer и софийската банда 5-о Чувство. След концерта Blaze Bayley ще се срещне с всички желаещи за снимки и автографи в самия клуб. Скоро ще бъде обявено дали ще има и специално афтър парти с групите. Концертът е организиран от BGTSC.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Няма коментари към тази новина !