Шефове и фенове погнаха Божинов

20.01.2012 11:00 | Видян 1355 пъти

Шефове и фенове погнаха Божинов

Валери Божинов бе хванат под прицел от шефовете и феновете на Спортинг Лисабон. Българският нападател профука дузпа в последната минута при равенството 1:1 с Морейрензе в мач от турнира за Купата на Лигата в Португалия.

Българинът пак осната резерва, но влезе на почивката. След няколко слаби удара в 90-та минута Валери демонстративно хвана топката, за да бие отсъдената за нарушение на Аугусто дузпа. Рикардо Рибейро обаче спаси удара му. Малко след това Божинов пропусна на празна врата, с което тотално настрои феновете срещу себе си. След края на срещата българинът бе изпратен с бурни освирквания от публиката.

Ръководството на клуба обаче може да глоби българина заради желанието му да изпълни дузпата. “С оглед на някои събития в края на мача с Морейрензе, административното ръководство на Спортинг съобщава, че започва разследване, свързано с Божинов”, пише официалният сайт на клуба. Най-вероятно след това Божинов ще бъде отстранен от отбора на Спортинг Лисабон, прогнозират в Португалия.

Иначе в отсъствието на голямата звезда на тима Рики ван Волфсвинкел, Диего Капел откри резултата за Спортинг в 28-та минута, а само 7 по-късно гостите изравниха чрез Набил Жилас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разпети петък е: Какво е разрешено и...

Разпети петък 2024-а се пада днес, 3 май. Той е...

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Няма коментари към тази новина !