Стъклен дом с най-малки цици

06.01.2012 13:15 | Видян 17714 пъти

Стъклен дом с най-малки цици

Гърдите на Яна Маринова най-хубави

Актрисите в "Стъклен дом" са с най-малките, но и с най-хубавите цици от подвизаващите се в сериалите, твърди класация на бг фенове. От главните героини в сериалите за най-малки цици, спорят Луиза Григорова от "Стъклен дом" и  Ирена Милянкова от  "Под прикритие".

Луиза има бюст 85 см., а Ирена-86. Милянкова увеличила бюста си с кърменето на четири отрочета. Тя дори бе символ на кампания жените да кърмят децата си, а не да им дават заместващи препарати.


"Стъклен дом" и "Под прикритие" са продуцирани от Димитър Митовски. Фенове твърдят, че той и колегите му явно си падат по  малките изящни  форми, когато става въпрос за цици, научи в. Телеграф

Без дрехи

Луиза Григорова, която преди да стане актриса имаше солидна кариера на моделка, се съблече официално.В агенцията на майка й "Ивет фешън", за която красавицата се подвизава, Луиза е гола на една от снимките на фотосесия за официална страница на моделката. Луиза няма притеснения от събличането, но държи да го показва само в красиви пози.

Силикон

Циците на Яна Маринова са най-хубави от гърдите на актрисите в сериалите, сочи друга класация на феновете. Яна публично се е събличала само веднъж- по времето на "Сървайвър".

Тя по принцип не иска да я свързват с тези папарашки фотоси и винаги отказва каквото и да е разголване. На второ място са поставени циците на Диляна Попова.

В предишни години,моделката редовно оглавяваше класациите за най-хубав бюст в републиката, сега обаче изненадващо попада зад Маринова. Сигурно отрицателните черти на героинята й в "Стъклен дом" се пренасят и върху нея, коментират наблюдатели.

Яна и Диляна са със силикон в гърдите. Разголени снимки на Попова от началото на моделската й кариера сочат, че бюстът й е бил почти на половина. Силиконка е и Алекс Раева от "Седем часа разлика". С най-големите естествени гърди в сериалите в момента е Ева Тепавичарова от "Столичани в повече".

Иъточник: в.Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Бакалова и Триумф обраха Златните рози

Ето победителите на официалната Церемония по...

Няма коментари към тази новина !