Нешка нарече Диана Найденова: “Пикла”

12.12.2011 17:30 | Видян 5127 пъти | Гласували 1

Нешка нарече Диана Найденова: “Пикла”

В предаването на Венета Райкова по Нова телевизия известната с изискан език Нешка Робева бе вбесена до степен да използва обида по адрес на известна журналистка.

Е, не на водещата на Горещо, където гостуваше и която я издразни, но на Диана Найденова.

Причината се оказаха изнесени от звездата на Дарик и бТВ данни за големи хонорари, които Робева вземала за осигуряването на оркестър, балет, костюми и хореография за предаването В неделя с... на Димитър Цонев по БНТ. За цялото време, докато е работела там, оказва се, че сумата била към половин милион лева.

Робева напомни първо подобен случай от 1988-89, когато тя се осмели да гласува първа и единствена “против” в Народното събрание за 45 години социализъм в България, поради което властта се опита да унищожи авторитета й.

“И никой не спомена, че става въпрос за 10 години, за 300 медала, за името на България и за златните момичета”, справедливо коментира Робева.

По повод парите от БНТ тя нарече Найденова, която явно е изнесла информацията, “пикла” и я попита кога тя ще донесе повече от 1 милион долара на България, както Нешка твърди че е донесла. Пък тогава да й търсела точно на нея сметка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !