Рут Колева между София и Амстердам

05.12.2011 13:45 | Видян 1709 пъти

Рут Колева между София и Амстердам

Соул фънк певицата ще пее заедно с шведското дуо Amalia&Opolopo  в  Sofia Live Club. Към тях ще се присъедини и  Васил Вутев - Soulization, български барабанист и продуцент, който живее в Амстердам. Именно там Рут прекара седмица в репетиции със Soulization. На 10 декември 2011 г. двамата ще представят съвместното си парче. „Това е първият ни общ проект. Стилово песентa се доближава до музиката на Amalia&Opolopo, които имат уникално фънк звучене” споделя Рут.

Музикантите Amalia&Opolopo често се изявяват като ексцентричен дует и представят своите забележително свежи фънк колаборации, които звучат сякаш са пренесени от бъдещето. Двамата са добре познати в Северна Европа и Калифорния, където вече имат планирани участия за Нова година. С два албума зад гърба си за тази година – Art Slave на чаровната соул певица Amalia и Voltage Controlled Feelings, създаден от талантливия DJ и кийбордист Opolopo, творците доказват, че с наелектризиращия соул фънк са готови да завладеят света!

Най-интересното е, че първата среща на двете певици ще бъде в София. Комуникацията на Рут и Amalia е изцяло по интернет и те бързо разбират, че са сродни души.
Билети за концерта вече се продават в мрежата на Eventim.bg на стойност от 12 лв. В деня на събитието ще бъдат 15.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

4 признака, че имате проблем с алкохола

Чудя се колко от нас се притесняват за това колко са...

Принцеса Даяна би била „ужасена“ от...

Принц Хари разказва как принцеса Даяна би била „ужасена“...

Няма коментари към тази новина !