Камелия клекна пред Глория

02.12.2011 12:30 | Видян 4644 пъти

Камелия клекна пред Глория

Камелия и Глория окончателно заровиха томахавките. Двете доказаха на колеги и почитатели, че дългогодишната им вражда вече е в миналото. За всеобща изненада певиците демонстрираха приятелско отношение на последното фолк събитие, съобщи Всеки ден.

На промоцията на новия албум на Глория доскорошната й врагиня пристигна точно навреме и зае място до сцената. Камелия пляскаше и се радваше на колежката си, с която доскоро дори не се поздравяваха. Изпълнителката на „Ненаситна” оцени добронамереното й отношение и на няколко пъти й благодари.

„Винаги трябва да се стремим да правим нови песни, да вървим напред и нагоре. Нали така, Ками?!”, с усмивка се обърна към колежката си Глория. След като забеляза кимането й в знак на съгласие, примата продължи с представянето на новите си песни.
Колеги и почитатели не скриха учудването си от топлото отношение между двете дами. Някои припомниха за неразбирателството им преди години.Тогава се появиха с една и съща леопардова рокля. Спорът за това, коя от двете копира другата, прерасна във взаимно негодувание.

Камелия и Глория дълго време не се поздравяваха. Стараеха се даже да не попадат на една сцена. Явно са изгладили недоразумението, защото и двете се изявиха на концерта на тв „Планета“ преди дни. С присъствието си на промоцията на Глория Камелия ясно показа, че студената война помежду им е приключила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Малкович започна репетиции на...

Старт на репетициите на дългоочакваната постановка...

OnlyFans модел е открита мъртва след...

Модел на OnlyFans е открит мъртъв в пристанище във...

Няма коментари към тази новина !