"Lord Of The Dance" пак превзеха София

03.11.2011 10:00 | Видян 1477 пъти

Динамичен, артистичен и зареждащ, тазгодишният спектакъл на „кралете на танца“ не остави равнодушен нито един човек от многобройната публика. Трупата избра София като спирка от есенното си турне. Шоуто впечатли не само с танц, но с музика, костюми, звучене и …красиви ирландки. Успешната танцова трупа смеси всички изкуства в едно, тъй като сюжетът на тазвечерния спектакъл приличаше по малко и на театър и на мюзикъл.

Сбъдна се мечтата на всеки, който си е представял цяла сцена с русокоси танцьорки изведнъж махнат всичко от себе си и „потропват“ само по бельо.

Именно това направиха талантливите ирландки, с което запечатаха вечен спомен, особено в съзнанието на мъжката аудитория. Характерната хореография, модерни елементи и класически ирландски танци, пищната сценография, впечатляващите светлинни ефекти и драматичната музика не стигат да опишат великолепните, които показват на сцената на най-бързите крака в света.

Може би след нашенските народни танци, уникалните ирландци остават най-възторжено посрещаното танцово шоу, предаде БГНЕС.

Спектакълът Lord Of The Dance вече повече от десетилетие е ненадминат по мащаби, зрелище и продажби. За пореден път и в София нямаше празно място, а мнозина очакваха и афтърпартито след концерта, където могат на живо да видят ирландската легенда.

Това не е достатъчно, защото трупата ще се срещне със столичани и утре за втори голям спектакъл отново в зала 1 от 20 часа.

Източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !