Лепа Брена изпя на Бойко „Йовано, Йованке”

26.10.2011 15:15 | Видян 2952 пъти

Лепа Брена изпя на Бойко „Йовано, Йованке”

Въпреки напрегната си програма, премиерът Бойко Борисов успя да намери 30 минути, които  да прекара в приятна компания. Тази на сръбската суперзвезда Лепа Брена, която  идва отново в България след историческия си дебютен гастрол преди 21 години.

Хубавата и талантлива сръбкиня, емблема на сръбския фолк от 80-те, пристигна вчера на кратко двудневно посещение в София, за да обясни как ще протече грандиозният й концерт на 3 декември в новата модерно оборудвана зала "Арена Армеец" в София.

Лепа Брена иска и лично да избере мястото на територията на спортния комплекс, където ще кацне с хеликоптер броени минути преди началото на концерта.

„Борисов е феноменален и мисля, че неговият мандат ще е успешен и ще повдигне България на едно по-добро ниво”, похвали го Лепа Брена.

Освен че лично го е поканила да присъства на концерта й, тя му е изпяла и песента „Йовано, Йованке”.

На концерта си 50-годишната изпълнителка, родена с името Фахрета Яхич в гр. Тузле, Босна и Херцеговина, ще представи 16-ия й студиен албум Zacarani Krug, издаден на 20 август 2011 г. в тираж от 200 000 копия.

Кариерата на Лепа Брена започва през 1980 г. - оттогава певицата има завидна дискография от над 15 студийни албума и се снима в редица филмови продукции.

По времето на соца, в средата на 80-те години, българите бяха на вълна да слушат предимно сръбско, понеже тогава още нямаше роден попфолк в едри мащаби, а Лепа бе любимката на онова поколение.

Източник: bnews.bg

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Няма коментари към тази новина !