Гостите на Валери и Николета: останахаме си гладни

22.10.2011 09:00 | Видян 11043 пъти | Гласували 1

Гостите на Валери и Николета: останахаме си гладни

“Останахме си гладни”! Това беше първият КОМЕНТАР, който направи пред Супер 19’ гостенин на сватбата на Валери Божинов и Николета Лозанова, отпразнувана в хотел РИУ Правец миналия уикенд.

Причината за разочарованието на фината, но все пак не и фотосинтезираща дама от хайлайфа се оказали миниатюрните порцийки, предвидени за гостите.
“Всичко беше наистина много изискано. Личеше си, че хората са се постарали да изберат най-доброто, а от хотела са надминали себе си, за да покажат висш пилотаж в кулинарното изкуство. Но животът в Европа явно е отучил Валери и Николета от българските навици. Ние като седнем на сватба в 6-7 и останем до 6-7 сутринта, имаме нужда не само от пийване, но и от някоя хапка. 12 часа са си това”, сподели гостенката. “Добре, че в края на купона, посред нощите

извадиха някакви плата със сирена и луканки,

защото мъжката част направо беше полудяла. Все пак повечето гости бяха спортен тип, а това са хора, които имат нужда от захранване”, допълни разказа си нашата агентка.
Тя най-много съжалявала заради десерта във ВИП менюто. Той изглеждал примамлив и бил доста приятен на вкус, но бил ултрамини.
Цялата тази работа никак не се харесала на по-яшните гости. Все пак, когато човек е събрал закръгления тв водещ Мартин Карбовски, охранения левент – певеца Коцето, любителят на хубавите ястия и напитки Тишо от Биг Брадър – съпругът на Венета Райкова, детските порции не са оправдани. Те стигнали само за малкия Патрик – синът на Венета и Тихомир, който звездните родители бяха довели със себе си.
Миналият на строга диета Азис също не изказал недоволство. През последната половин година той стана кожа и кости с мечтата да се вмъкне в дънките на младоженеца, към който храни чувства.

“Готов съм да подаря на Валери своята девственост”,

пошегувал се Азис. Закачката му била малко коварна като се има предвид, че певецът беше наясно с големите мъки на младоженеца да уреди църковната венчавка с Николета.
Поповете отказваха да венчаят бременна булка. Това никак не е според каноните на християнството, което повелява невестите да бъдат чисти, невинни и непорочни. Все неща, които точно за модел на Плейбой и най-оборотното звездно гадже през последните години, каквото се явява Николета, някак си не върви. Накрая все пак отците клекнаха и предпочетоха да не помрачават празничното настроение.
Шеги и закачки предизвика и избора на кум. Юли Димитров, собственик на пицариите Уго, влезе за трети път в тази роля. Преди това е бил свидетел на Петрови – както по семейному наричат националите Стилиян и Мартин, които играят в Англия. Всъщност

бизнесменът най-вече става медийна звезда,

когато лете играе мачлета с Димитър Бербатов през ваканциите му на Слънчев бряг. Като нищо, ако суперзвездата реши да мине под венчило с неговата хубава Елена, пак Юли да влезе в позната му кумска роля. “Доверяваме се на професионалисти”, контраатакуваха подмятанията младоженците.
Хубаво впечтление на гостите обаче направил силният ход на булката да се обади на всеки поотделно, за да му благодари за хубавия подарък. Валери и Николета бяха засипани с множество наистина ценни неща, които ще им напомнят за най-тържествения ден в техния общ живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !