Звезден бойкот на сватбата на Валери и Николета!

10.10.2011 09:00 | Видян 12955 пъти | Гласували 1

Звезден бойкот на сватбата на Валери и Николета!

Николета Лозанова вече е госпожа Божинова.Една от най-красивите българки пристана на популярния футболист Валери Божинов вчера, в първия студен есенен ден.По нареждане на шефа на БФС Боби Михайлов целият национален отбор по футбол е бойкотирал сватбата на Валери Божинов.Треньорът Михаил Мадански нямал нищо против момчетата да наминат, ако ще и за половин час да уважат колегата си.Ала босът на футболната централа бил категоричен - режимът преди всичко.

Валери, притиснат в тесничкия си костюм  „Долче и   Габана", беше непривично нервен за характера си в най-тържествения ден от живота си. 25-годишният младоженец не можа да скрие гнева си от очевидния бойкот на неговата сватба, който му демонстрираха  звездите на българския футбол. Димитър Бербатов отрано предупреди, че няма да намине  към  венчавката. Нищо че дори не беше и резерва на „Манчестър", тъй като отборът имаше почивка покрай мачовете на националните отбори в цяла Европа. При това според агенти на „Всеки ден"  Бербо дори е бил 6 България.

Той обаче предпочел да нагледа строежа на къщата си в Бояна. Двамата с Валери Божинов не могат да се дишат повече от 5 години заради големите, при това непокрити претенции на горнооряховеца.
За Ники Михайлов беше ясно, че няма да стъпи на купона. Бившият най-добър приятел на Валери, от една страна, официално обяви връзката си с бившата жена на Божинов - певицата Алисия. От друга, той още не е забравил огнената булка Николета Лозанова. Все пак Ники беше нейното първо известно гадже, когато тя беше само бедна плеймейтка.

От солидарност със сина на Боби Михайлов бойкот обяви и Благо Георгиев, който също беше много близък на младоженеца допреди година. Той зае страната на Ники в спора му.

Накрая се разбра, че по нареждане на БФС, уж с оглед подготовката за предстоящия мач на отбора, никой национал няма да посети сватбата, въпреки че тя е в същия хотел, където е и лагерът на тима.
Само капитанът Стилиян Петров при разминаване с доведения баща на младоженеца Сашо във фоайето   на „РИУ Правец"  поздрави Валери Божинов.

Скандалът засенчи бракуването, което също изнерви Валери. Отците дълго време се опъваха да венчаят Николета Лозанова. Но не заради голите й снимки или всеизвестните връзки с многобройни мъже, а поради християнския канон. Според него не е прието да се дава благословия на бременни булки. Все пак нашата религия предполага непорочност. Вероятно със силата на убеждението или с някое бързо и убедително дарение проблемът бил разрешен и Валери не успя да се вкисне докрай. Малко в повече му дойде пристигането на ВИП госта Азис. Певецът се бе изтупал по невероятен начин.

Неговият костюм се оказа истинско произведение на изкуството със златни нишки за 20 хиляди евро метърът. Той бил шит цял месец от работничките в „Агресия", където ромският славей е започнал като тяхна колежка трудовия си път. Азис искал по този начин да засенчи булката. Той обяви на всеослушание, че няма нищо против „да подари девствеността си на Валери". Певецът напоследък много се фука за близките си отношения с футболиста. И носи неговите лични дънки. Пак заради Божинов се подложил на почти унищожителна диета, с която успя да свали 31 кг.

На този фон Николета с нейната предизвестена рокля от „Сексът и градът" изненада неприятно жертвите на модата. Те очакваха да е в творение на Ели Сааб. Изборът на рокля за церемонията намирисва на спестяване на бюджета  на  тържеството, не пропуснаха да  подшушнат  светски клюкари. Преди събитието  се говореше, че сумата, която младоженецът бил приготвил, се равнявала на 1000 лева на гост, или около четвърт милион лева.

Менюто включваше гъши дроб и всякакви други деликатеси, на които с удоволствие се нахвърлиха ящни гости като певеца Надя, Венета Райкова със закръгления Тишо, Карбовски, Жени Калканджиева. Само Лияна и Цветелина Янева, известни  със  спортните си фигури, се въздържаха от похапване. Освен от перфектната кухня и обслужване в хотела на олигархичната фамилия Златеви присъстващите останаха с приятно чувство и от кумовете. Пък и нямаше как да бъде другояче. Юли е кум на трима национали.

Собственикът на веригата пицарии „Уго" е свидетел и на Стилиян Петров, и на Мартин Петров. На втория футболист Юлиян Димитров е кръстил и лица в заведенията си. Тестен специалитет на свое име има и Димитър Бербатов, без да му е кумувал пицаджията.

снимка:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прецедент в Бригада Нов дом -...

Мария Силвестър намира изход от всяка ситуация, колкото...

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Няма коментари към тази новина !