Сензация: Барса поиска Ники М.!

13.10.2011 18:00 | Видян 4345 пъти | Гласували 1

Сензация: Барса поиска Ники М.!

Сензационен трансфер на български футболист е на път да взриви европейския пазар. Вратарят на националния отбор и холандския шампион Твенте Николай Михайлов може да се озове под рамката на носителя на КЕШ Барселона.

„Българинът попадна в списъка на Хосеп Гуардило за нов резервен вратар, след като 35-годишният Пинто се очаква скоро да сложи край на кариерата си“, гръмна вестник Ел Мундо Депортиво.
Според каталунското издание скаутите на Барса усилено търсят нов ас, който да може да замества титуляра Виктор Валдес при контузия или наказание. Досега на Гуардиола са предложени 4 варианта за нов резервен вратар, като Николай Михайлов е под №3 в списъка.

„Трети в списъка е Николай Михайлов, вратар на холандския Твенте и син на легендарен български вратар (б.р. - Борислав Михайлов, който в момента е президент на БФС). Той е израснал в Левски София е висок 1,94 метра, на 23 години е и е най-възрастен от всички кандидати. За втори сезон е титуляр в тима от Ередивизие”, представя Мундо Малката перука.

Начело в списъка е 23-годишният поляк Войчех Шчесни от Арсенал, следван от 20-годишният аржентинец Естебан Андрада от Ланус, а четвърти е 18-годишният италианец Никола Леали от Бреша, който обаче е твърде млад и е по-малко вероятно да бъде предпочетен пред другите трима

Припомняме, че преди два дни устата за Ники М., който наскоро официализира връзката си с фолкдивата Алисия, си направи колосът на Апенините Милан. Тимът на Силвио Берлускони обяви, че дава за нашия 4 млн. евро. Както е известно, Ники отлепи от Герена също сензационно, след като от нищото бе купен от великия английски Ливърпул, продал го в последствие в Твенте през 2010-а.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !