Калфин извади папка на Плевнелиев

12.10.2011 13:45 | Видян 1900 пъти | Гласували 1

Калфин извади папка на Плевнелиев

С размахване на червена папка, но не с компромат, а с данъчна декларация започна дебатът на кандидат-президентите Плевнелиев и Калфин по ТВ7. Водещият Николай Бареков успя да удари в земята конкуренцията от другите 3 национални телевизии и първи сблъска челно кандидатите. Те пристигнаха като холивудски звезди, минавайки по червен килим и аплодирани от фенове в студио Орфей на гърба на Интерпред, където се състоя дебатът.

Двамата герои се поздравиха почти дружески, успяха и да побъбрят малко. ВИП гостите на телевизията пък хапваха и пийваха, коментирайки нервността на кандидатите. И за двамата напрежението бе голямо, което зрителите не видяха, но присъстващите в студиото забелязаха по треперещите ръце и крака на Калфин и Плевнелиев. Те си размениха обичайните реплики между представители на ГЕРБ и БСП. От едната страна се чуха бодри думи за магистралите, от другата – за оставените 8 милиарда резерв.

И двамата кандидати се надпреварваха, малко като на сватба, да впечатляват с еврограмотност и контакти в Брюксел. Което е добре за всички нас, защото потичането на фондовете е спасение за икономиката. В агитката на Плевнелиев суперзвезда беше създалата нови златни момичета Илиана Раева, докато от отсрещната страна заложиха на доайените Любомир Левчев и Джеки Вагенщайн. Двамата ветерани бяха свидетели на дебата до първата почивка, когато напуснаха студиото уморени.

“ТВ7” направи модерен и европейски дебат, коментираха всички гости на шоуто, което направи Бареков. И двамата кандидати останаха доволни от представянето си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !