Драматични двубои тресат четвъртфинала на "Гласът на България"

12.10.2011 12:45 | Видян 3086 пъти

Драматични двубои тресат четвъртфинала на

Утре вечер от 21:00 часа в хитовото музикално шоу ще станат ясни полуфиналистите, които ще се борят за голямата награда и титлата „Гласът на България”. Кои са четиримата любимци на зрителите, които автоматично продължават напред в шоуто и кои осем изпълнители ще излязат на сцената в преки двубои, за да защитят мястото си на полуфиналите? Дали Мариана Попова, Миро, Ивана и Кирил Маричков ще се съгласят с вота на публиката и какви ще бъдат мотивите им при тежкия избор кой да си тръгне, ще стане ясно в четвъртък от 21:00 часа само по bTV.

Зрителите на bTV ще видят Мариана Попова в една по-различна светлина. Тя ще демонстрира професионални танцови умения в смела импровизация с танцьор от школата на Памбос. Дали  ще се прояви като джентълмен един от участниците, с кого флиртува от сцената Валентина и на кого принадлежи репликата „Аз съм слуга на публиката”, зрителите ще разберат утре вечер от 21:00 часа в „Гласът на България”.

В изключително емоционалния и драматичен концерт на живо в понеделник Игор и Невена се разплакаха след изпълненията си, а Роксана постави треньорите в конфузна ситуация с импулсивното решение да включи Миро в хореографията извън предварителния сценарий. Харизматичният певец призна задоволството си, че в неговия отбор страхливци няма и именно поради това Елица рискува с изпълнението на „не толкова популярното” парче на Кристина Агилера „Mercy on Me”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !