Анна със секси видео към „Обещавам”

10.10.2011 17:30 | Видян 1808 пъти | Гласували 1

Анна със секси видео към „Обещавам”

Видеоклипът към най-новата песен на Анна – „Обещавам” от днес се върти премиерно в ефира на Фен ТВ. Русокосата красавица изглежда по-секси от всякога в пет различни визии.

Изпълнителката на Diapason Records представи новото си парче, което е озаглавено „Обещавам”. То е дело на известният турски композитор Sinan Akcil, а аранжиментът е на Наско Петров. Текстът с еротичен привкус е по идея на самата певица и е написан от Диян Георгиев, на когото Анна се довери и за „Удари го на живот”. Красавицата засне и секси клип, в който сменя пет коренно различни визии. Интересен факт е, че стайлингът е изцяло неин, а тоалетите й са уникати.

„Отдавна се доверявам единствено на себе си по отношение на това как да бъда облечена. Следя модните канали от малка и винаги знам какво е актуално за сезона. Реших да заложа на по-секси визия и се надявам това да се хареса и на музикалните фенове.”, коментира най-лъчезарната певица в попфолка. Анна се довери на екипа на Front Line Cinema за заснемането на видеоклипа към най-новата си песен.

Гледайте „Обещавам” на Анна от днес в ефира на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !