Как се готвят популярни, но трудни за правене ястия
07.10.2011 17:40 | Видян 3867 пъти
Рецептата, която симпатягите ще майсторят заедно със зрителите, е Кордон бльо – изключително вкусно, много бързо и лесно за приготвяне.
Може би най-очакваната рецепта е за торта „Захер”, която у нас е популярна и като „Сахер”. Рецептата за тази торта е тайна и се държи под ключ. За нея са водени съдебни дела – виенският хотел „Захер” се е съдил със придворната сладкарница „Демел” за това кой има право да ползва името „Оригинална Захер торта”, и то в продължение на десетилетия...
Другата очаквана рецепта е за крем „Брюле”. Почти всички ястия, които „Бон апети”, ще представи от 10 до 14 октомври, имат някаква любопитна история. Това са две торти и един крем, един хляб, една разядка, две супи, една салата, пет основни, две от които са с богата, апетитна гарнитура...
НАЙ-НОВИ
На финала на Сцена на кръстопът...
Публика и артисти затвориха последната страница на...
Киро бърка Алгафари с Халваджиян
"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !