Фестивал на татусите за 10-ти път в София

06.10.2011 09:40 | Видян 2621 пъти

Фестивал на татусите за 10-ти път в София

За втори път ще ни гостуват смелчагите от "A Sangre Fria Body Art" от Мадрид. Миналата година те предизвикаха фурор с изпълнението си, когато трима от тях висяха във въздуха, а наоколо летяха огнени кълба. Много хора искат да ги видят отново, самите испанци също имат силно желание да посетят страната ни и да изнесат отново незабравим спектакъл. Бодисъспенш...ън е това, което правят те-висят закачени на куки, забити в кожата на гърбовете им. Ако не те е страх-ела и погледай, а ако си достатъчно смел-закачи се на куките на лудите испанци, както сториха няколко смелчаци миналата година.
Ще има конкурс за татуировка в няколко раздела-както винаги досега.
Черно-бяла татуировка; Цветна татуировка; Голям проект; Реалистична татуировка;Направена на място татуировка.

За първи път красива татуирана дама ще представи готически бели денс!

Ще има много музика - диджеи и банди на живо: Last Hope, Piranha, Simone Salvatori (Spiritual Front - Италия);Smugglers collective, DJ Rawland,Dj Digital Soul, DJ V-Obsession (Испания), DJ Squadrum, Stoyan.

Ще покажем фотографска изложба с татуирани персонажи, ще прожектираме тематични филми.

Татуисти ще рисуват заедно на огромно платно!

Ще представим ревюта на алтернативна мода: готик от "Gorgon" и срийт и файтуеър от Sofia Tattoo Ink". Ще има щандове с дрехи на преференциални цени; консумативи за татуировки и пиърсинг.

Новост е и конкурсът за Мис TATTOO. Каним за участие всички дами на възраст от 18 до 80 години. Без значение е семейното положение, професия и наличието на богат приятел. Изисква се атрактивна, нестандартна външност, татуировки, пиърсинг, запомняща се прическа и нестандартен цялостен стайлинг. Станете муза на татуистите! Покажете истинската красота, а не клишетата, с които ни облъчват! За участие в конкурса пишете на мейл gorgonbg@gbg.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !