Ивайло Захариев: Открих жената на живота си

04.10.2011 11:00 | Видян 4964 пъти

Ивайло Захариев: Открих жената на живота си

"Благодарен съм на продуцентите, че избраха мен за главната роля. "Под прикритие" е страхотна възможност не само да усъвършенствам знанията, които са ми преподали в НАТФИЗ. Най-ценното е че мога да се уча от големите имена като Владо Пенев и Христо Мутафчиев", признава свенливият актьор.

В реалния живот Ивайло е отдаден на съвсем различно занимание. Всяка седмица той провежда беседи в социален център за младежи, пристрастени към наркотиците. Споделя, че нищо човешко не му е чуждо и също е опитвал дрога. Затова сега е решен да помогне на зависимите да излязат от този порочен кръг.

"Това е моята житейска мисия и съм готов да пренебрегна професията си за да я изпълнявам пълноценно. Тук става въпрос за млади хора, които имат нужда някой да им подаде ръка", категоричен е Захариев.

Именно в центъра за наркозависими той среща и любовта на живота си. Тя се казва Марияна и се е посветила в помощна младежи, отраснали в домове за сираци. Двамата си пасват идеално и преди няколко дни обявиха, че са сгодени и скоро ще се оженят.

"Марияна е жената на живота ми и моя истинска половинка. Вярвам, че сме създадени един за друг", признава със срамежлива усмивка Мартин от "Под прикритие".

Източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !