Сериалът "Под прикритие" подготвен за международния фестивал "ПРИ ЕВРОПА"

02.09.2011 13:45 | Видян 2459 пъти

Сериалът

Сериалът на БНТ „Под прикритие” е селектиран за конкурсната програма на един от най-престижните фестивали - Международен фестивал за телевизия, радио и нови медии „ПРИ ЕВРОПА” !   Тази година той ще се проведе за 25-ти път от 22 до 29 октомври 2011 г.  в Берлин, Германия.

Криминалната драма е селектирана в конкурсната програма в категорията за игрални филми и сериали. Участниците в това издание на фестивала са от 36 страни със заявени повече от 400 продукции в раздел телевизия.

Започнал с подкрепата само на две организации, днес „ПРИ ЕВРОПА” разчита на над 25 организации: Съвета на Европа, Европейска културна фондация, EBU /Европейският съюз за радио и телевизия/, EATC /Европейски алианс за телевизия и култура/, АRТЕ, France Televisions, MTV, NRK, ORF, Radio France, RTE, RBB, TVP, YLE и др.

Целите на конкурсната част на фестивала „ПРИ ЕВРОПА” са свързани с това да се покаже най-добрата продукция със запазена марка „Произведено в Европа”, да се отрази пълният спектър на европейската продукция, както и да се отбележи развитието и напредък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !