Бареков лансира нова звезда

30.09.2011 14:30 | Видян 4320 пъти

Бареков лансира нова звезда

Инна Пелева е новият водещ на сутрешния блок на TV7 „Бодилник”. Журналистката, която ще застане до Николай Бареков в понеделник, е добре позната на зрителите като водещ на новините и един от топ репортерите на TV7. Ива Стоянова, досегашен водещ на предаването, е новият директор на новините на BBT.

„Ива Стоянова, със своя професионализъм показа, че заслужава правото да се реализира като мениджър. Когато получи тази покана, аз нямаше как да я спра”, коментира Николай Бареков, директор на новините и актуалните предавания в TV7.

Новата звезда, която лансира получава летящ старт. Бареков е категоричен: „Съвсем естествено изборът на телевизията падна върху Инна Пелева, защото е изключително компетентен, политически грамотен журналист, макар и млад, с много силно телевизионно присъствие. Мисля, че хората, които разчитат на позитивната страна на новините ще бъдат нейните верни, ранобудни фенове”. Според неговата компетентна преценка до една година TV7 ще бъде лидер в сутрешния пояс.

Инна е спец по персонализирана тв журналистика, а феновете й отбелязват и нейната перфектна визия и фигура, което се дължи на дългогодишната й отдаденост на спорта.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !