Борис Дали короняса “Момичето на Club Playhouse за 2011”

29.09.2011 15:00 | Видян 4126 пъти

Борис Дали короняса “Момичето на Club Playhouse за 2011”

Новият сезон в модния Club Playhouse в Студентски град стартира само преди броени дни с обновена програма и два пъти повече звездни гостувания в седмицата, а желаещите да присъстват на мега концертите на звездите са вече стотици. Пред препълнено заведение пя снощи и любимеца на всички дами Борис Дали, за чието гостуване се изви опашка от чакащи пред входа на клуба.

В дух на закачки, наздравици и пожелания за успешна учебна година на всички студенти, премина гостуването на хитовия изпълнител, който вдигна на крака многобройната публика с парчета като “Пиян”, “Бързо по гръб”, “Секси парче” и “Палатка”. В пика на вечерта, чаровникът, който бе във видимо приповдигнато настроение и не сваляше омайната си усмивка от лицето, имаше удоволствието да обяви победителката в конкурса “Момиче на Club Playhouse 2011”.

Короната бе сложена на 19-годишната Рая Пакова от Нова Загора, чиято секси снимка събра най-много харесвания в официалния профил на Club Playhouse във Facebook през летните месеци. Красавицата си тръгна с купища награди, сред които професионална фотосесия от фотографа Димитър Калиновски, ваучер от “Пицария Алегра”, ваучер за разкрасителни процедури от L-Studio - стилист Ачо Димитров, ваучер от салони за красота “Angel Face”, пакет продукти от “Мирта Медикус”, както и ваучер на стойност 150 лв. от Club Playhouse! След края на участието си, изпълнителят продължи купона с афтър-парти в The Cotton Club, където отново бе посрещнат горещо от своите почитатели.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !